Your search results

PROPERA PROMOCIO ENCAMP – ANDORRA

Exterior Promoció Pàrquing Cuina Office Vista Sala Estar Menjador Sala Estar - Llar de Foc Habitació Suite Bany Zon Maquines - Safreig Despatx Habitació Panoràmica

3291

Superfície: 175 m2
Dormitoris: 4
Banys: 3
Salons: 4.
Garatge: 2
Cuina Americana: yes
Piscina: no
Seguretat: no

Propera promoció de 7 xalets a Andorra, zona els Cortals d’Encamp, a 5 minuts del Funicamp. Un d’ells totalment aïllat, els altres 6 repartits en 3 grups de 2.

Previsió entrega, 4 trimestre del 2020.

Preus pendents de definir.

Les cases constaran d’acabats de màxima qualitat, en una ubicació privilegiada i en un entorn idíl•lic. És una construcció contra muntanya, el que fa que les plantes d’accés funcionin en direcció invertida, és a dir, la planta carrer és la més alta, la resta de plantes van en sentit descendent.

Cases d’entre 170 i 190 m2 útils, més jardins de 100 a 140m2.

La planta carrer hi haurà l’accés al pàrquing ampli, un distribuïdor i en una tipologia també hi haurà una habitació /estudi d’uns 10m2 i unes escales d’accés a la planta primera (que és la -1 del carrer). En l’altre tipologia de cases no hi haurà aquesta habitació, que estarà ubicada en la planta baixa (-2).

A la primera planta, es destinarà a la zona de nit, amb 3 habitacions, una d’elles suite d’uns 20m2, totes les habitacions son exteriors i dobles.

A la planta baixa (-2), estarà destinada a zona de dia, amb una ampli menjador – sala estar – cuina office (es dona opció a tancar-la), amb unes superfícies al voltant dels 45 m2, un bany de cortesia i en les que no tenen l’habitació a la planta carrer, aquesta esta situada en aquesta planta. És la única diferència entre un tipus i les altres.

En aquesta planta hi ha una sortida a jardí privat d’entre 100 i 140m2, en funció de la vivenda.
A la planta -1, està situada la zona de màquines, safareig, i accés al jardí privat.

Es tracta d’una promoció única, per aquells més exigents, a qui els hi agradi una segona residència en un entorn de muntanya, i amb possibilitats d’oci durant tot l’any, esquí, ciclisme, trekking, relax, gastronomia, compres, un mon amb infinites possibilitats.

CARACTERÍSTIQUES

Vistes a la Muntanya
Jardí Posterior Privat
Jardí Entrada Principal
Acumuladors Aigües Pluvials
Plaques solars
Porxo
Terrasses
Pàrquing Privat
Traster
Llar de Foc
Ascensor
Cuina Americana
Entorn Rural
Terres parquet
Barbacoa
Porta Blindada
Lluminós

LOCALITZACIÓ

Compare Listings