Your search results

New Living Santpedor

, 3-6 Habitacions2-3 Banys
175.000 €

8663

Superfície: 100 m2
Dormitoris: 3-6
Banys: 2-3
Salons: 3-6
Garatge: 1
Cuina Americana: yes
Piscina: yes
Seguretat: no

Un nou concepte de promoció neix a Santpedor, el blanc el punt de partida, fent senzilla la complexitat i atemporals els espais, la llum com a modulador emocional, com element invisible que fa que els espais vibrin i siguin especials, i la família com nucli del projecte, a on l’espai i la comunicació siguin l’eix vertebral en l’execució.

Plantegem un obra de 10 pisos d’una sola planta de 100-150 m2 més sortides exteriors i 5 pisos dúplex de 150-230 m2 més sortides exteriors. Consten d’entre 3 i 6 habitacions una d’elles suite i totes exteriors; de 2 a 3 banys complets i una zona de dia pensada per poder tenir una comunicació fluida mentre cadascun dels membres de la família desenvolupa una tasca diferent.

Acabats de qualitat amb materials de primera classe, eficiència energètica per aconseguir un bon confort amb un mínim impacte ambiental segons, aprofitant la geografia de la zona per treure un màxim rendiment de les condicions climàtiques. Les vistes des de totes les llars un dels punts forts de la situació, amb la muntanya de Montserrat com a màxim exponent.

I tot des de 175.000€.

Us esperem a Cardoner Real Estate per informar-vos amb més detall.

CARACTERÍSTIQUES

Calefacció Gas
Vistes a la Muntanya
Piscina Privada
Piscina Comunitària
Jardí Posterior Privat
Zona Comunitària
Plaques solars
Balcons
Terrasses
Pàrquing
Llar de Foc
Ascensor
Cuina Americana
Entorn Rural
Aire Condicionat
Terres parquet
Lluminós

LOCALITZACIÓ

Compare Listings