Your search results

Quant gasta el teu immoble?

Posted by Admin on 11 abril 2019
| 0

Les decisions de compra són sempre complicades, ja que hi entren diversos factors que fan que reflexionemsabans de llançar-nos a la piscina.

Un dels principals problemes és l’oferta, realment absurd però no menys cert, si només tingués una opció de compra, la decisió seria molt fàcil, compro o no compro. I en el cas de necessitat, el resultat de l’equació seria comprar. On comença doncs el problema? Comença en l’amplitud de la de l’oferta.

Centrem-nos en un mercat molt peculiar, el de l’automòbil i en la necessitat de comprar un cotxe. Si només hi hagués un fabricant, un model, un color, un acabat, un combustible i finalment un preu, doncs la decisió seria fàcil no? Avorrida també!
Per sort no és així i tenim moltes opcions de marques, models, acabats, colors o combustibles, i quan finalment tenim clar que necessitem un SUV, de 5 places àmplies, amb un bon portaequipatges, de color blanc, que tingui 150 CV de potència, i tots els possibles elements de seguretat passiva, per cuidar el que més ens importa. Un cop fet un profund estudi de mercat i després de visitar infinitat de concessionaris toca valorar l’opció que possiblement decanti la compra d’un dels 3-4 models que valorem. I com ho fem?

Valorant el cost compra i mirant quin cost de manteniment té cadascun d’ells i per últim i potser el més important el consum. Un model que només gasta 5 litres de carburant cada 100 km, o si és elèctric/híbrid, quin cost té cada cop que el carreguem. Per què ho mirem? Doncs perquè serà la despesa recurrent més important que tindrem sobre el bé que hem adquirit. Estareu amb mi que si davant de dos vehicles molt iguals en prestacions, un gasta 5 litres als 100 km i l’altre 12 litres als 100 km, ens decantarem pel primer dels dos?

Doncs bé, perquè no apliquem aquesta premissa a la compra d’un immoble? No creieu que potser és important, preu de l’adquisició a part, de valorar quan ens costarà viure en un lloc o en un altre. És per això que des de Cardoner Grup en preocupem per construir finques amb un alt compromís d’eficiència energètica, minimitzant així l’impacte en les factures mensuals de llum, aigua i gas.

El nostre secret? Cardoner Real Estate es preocupa per tenir immobles que gastin poc. Quant gasta el teu?

  • CERCA AVANÇADA

    0 € to 1.500.000 €

    More Search Options

Compare Listings